Wooohoo

2012-06-29 | 22:50:56 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Då är första jobbveckan över och det känns riktigt bra att veta att man tjänat ungefär 2000 spänn nu. Har fått världens skönaste sommarjobb, det är inte speciellt hårt och så får jag jobba med min moster också så det är väldigt trevligt :)
Ser fram emot nästa vecka och sedan i helgen då åker familjen till Öland i 2 veckor som kommer bli supermysigt.
Har inte speciellt mycket att skriva om, händer ju inte så mycket intressant på jobbet, vi arkiverar, sorterar, packar och dricker varm choklad.
Har inte lagt ut en enda bild från balen eftersom jag knappt var med på några men här kommer i alla fall en bild som pappa tog när vi kom hem efter balen.

Work, Work, Hard work.

2012-06-26 | 18:51:43 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Har jobbat idag och igår och tidigare så har jag förberett mig för att jobba och I lördags var jag på fest. Jobbar ju på DIK där minmoster jpbbar och jag och Johanna gör lite små saker som att arkivera, sortera och vika mappar med mera, inte världens roligaste jobb kanske men det är väldigt skönt och inte speciellt krävande så jag är mycket nöjd, vi kommer få ihop ungefär 4700 kr var har jag för mig på de här 2 veckorna. Har sovit i nacka sedan i söndags hos min moster eftersom det är mycket närmare till jobbet därifrån och ja det är väldigt trevligt att sova där. Idag sover jag dock hemma för att fixa lite nya kläder och ta en ordentlig lång dusch och sedan ska jag sova där tills på torsdag. Jag ska försöka blogga lite oftare men det är lite svårt när man inte sover hemma men jag ska göra mitt bästa :)
underbart bra låt av den underbara Ed Sheeran

Shake That

2012-06-21 | 23:58:56 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Tjenare bloggen :) har inte gjort så mycket dom senaste dagarna utan mest bara chillat ute i solen. I tisdags träffade jag Malin, Kim och Hampus på kvällen och vi åkte till söder och såg filmen Snow White and The Huntsman och den var rätt bra men inte alls som man trodde att den skulle vara. När man ser trailer tror man att det kommer vara mycket krigsscener osv men den handlade mest om hur dom försökte fly från 'drottningen' och ja det hände inte så speciellt mycket, men ett plus var ju självklart att Chris Hemsworth var med och han är så grymt snygg! Han är så jäkla vältränade, det är helt sjukt!
Men sedan igår solade jag också hela dagen och senare på kvällen hängde jag med malin, Jossi och Karl. Vi var ute ett litet tag och sen skulle Malin hem och då drog vi hem till Karl och chillade där en stund för att sedan dra hem.
Idag har jag bara tagit det lugnt hemma, solat ett tag och sovit lite, ja vilat upp mig inför imorgon eftersom det kommer bli en lång dag. Ska gå upp 9 för dagen spenderas på skansen med familj och släkt och sedan kommer kvällen spenderas med dom från kumla.
Lite snygg bild på Chris,
F I T


och en bild på mig

FÖRLÅT!!

2012-06-19 | 01:40:51 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Förlåt så otroligt mycket för den dåliga uppdateringen men har fortfarande haft fullt upp med tyresöbalen och skolavslutningen osv.
Det var jättesorgligt att sluta 9an.. kommer sakna klassen och alla i Kumla otroligt mycket sedan när gymnasiet börjar...
Men dom senaste dagarna eller rättare sagt kvällarna har spenderats med alla från 9an så vi har fortfarande inte riktigt splittrats än, jag hoppas vi kommer ses mer senare igen.
I lördags till söndags så sov jag hos min moster och det var supermysigt, vi kollade bara på lite filmer och sånt där.
Imorgon ska jag vara med Malin och jag får se vad vi hittar på, ska även vara med henne på onsdag också och sedan på midsommar så ska jag vara på skansen med släkten på mammas sida under dagen och kvällen ska spenderas med dom från kumla, blir sista gången då.
Sedan de nästa 2 veckorna kommer jag jobba så blir nog inte mycket som händer då och efter det åker familjen till öland i minst 2 veckor. Jag måste bara säga att det här sommarlovet känns otroligt kort, när vi kommer hem från öland så är det bara 3 veckor kvar och sedan börjar gymnasiet...
bild från skolavslutningen

Moments

2012-06-13 | 23:12:22 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen på sistone men både jag och Johanna har haft fullt upp. Först var det klassresa för mig och sedan bal och allting och sedan imorgon är det avslutning och tyresöbalen. Efter allt det här lär uppdateringen bli som vanligt igen. Men balen var jätteroligt, lite sorgligt bara att vi slutar Kumla nu, jag kommer sakna otroligt många.. Men juste det var ju planerat att jag skulle åka till Öland i 5 veckor i sommar men nu är det så att jag och Johanna har fått sommarjobb i 2 veckor där min moster jobbar. Är jätteglad över det, lite tråkigt att det inte blir något med Öland men det är det värt,
Nu ska jag slagga, är ju faktiskt sista skoldagen imorgon med avslutning och allting och man vill ju inte precis försova sig då.
bild från båten vi åkte hem med från klassresan

Love Alone

2012-06-09 | 23:34:42 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
litet kort inlägg för jag måste gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Gick upp väldigt tidigt idag med, runt 6, för att jag skulle åka till furuvik med simklubben. Var där hela dagen och det var jättetrevligt. Kom hem runt halv 10-10. Sedan dess har jag packat lite och förberett inför morgondagen eftersom det är 'klassresa' då, ska åka ut till min lärares landställe och slagga där till måndag. Kommer inte kunna blogga då. Men mår inte så bra nu, har ont i huvudet och är illamående och jag hoppas det går över till imorgon!

veckan

2012-06-09 | 22:59:06 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
Har bara tagit det lugnt nu i veckan och igår drog jag hem tidigare från skolan och solade för att det var så fint väder. På kvällen träffade jag jossan och sen mötte vi upp malin på alle och vi drog till badstigen vid 9 kanske där det var några och sen kom det flera. Var där hela kvällen och kom hem strax efter 1. Idag har jag bara varit hemma, har haft hela huset för mig själv och jag har bara kollat på film och tjockat mig hela dagen, kändes superskönt för att jag har varit jättetrött och jag kommer ha fullt upp från imorn och hela veckan framåt. Men imorn blir det match och på kvällen blir det grej med klassen :) juste jag har flätat sidecut.
pic.twitter.com/VjbWQ4rr
bild från idag provade att sota inför balen:)
bild på min sidecut
sen en bild från förra helgen efter att jag färgat håret mörkbrunt/svart

Isn't she lovely?

2012-06-07 | 22:32:09 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Torrsdag och slutade skolan klockan 12 idag. Drog direkt till Sickla med Jossi och fick med mig hem en svart tubtopp (asbra basplagg!), lösögonfransar och ett par svarta pumps = jättenöjd! :D
när jag kom hem runt 5 så insåg jag att jag glömde min skåpnyckel på gina vilket inte var lika kul eftersom det betyder att jag sumpat 50 spänn som jag verkligen hade behövt.. Men har ätit och sovit typ sen jag kom hem och även pluggat lite :)
.jag.tar.aldrig.bilder.längre.så.därför.får.ni.en.random.bild.på.1D.

Moving On

2012-06-06 | 22:54:25 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Onsdag och Sveriges nationaldag idag vilket betyder att det inte vart någon skola så jag har bara legat hemma hela dagen och stekt i solen. Alltså jag har tänkt på en grej att jag verkligen sover onormalt mycket, jag sover alltid några timmar varje dag efter skolan och på helgerna sover jag också under dagen... är skitjobbigt eftersom jag är så otroligt trött hela tiden utan anledning. Bara några få dagar kvar av skolan nu och sedan åker jag till öland i 5 veckor, längtar!
Men har duschat, solat, tränat och sovit idag i princip så har inte mycket att blogga om. Imorgon ska jag i alla fall köpa skor till balen :)
snyggingar!

Helgen

2012-06-05 | 20:36:08 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
har inte bloggat sen fredag men är aldrig inne på datan men nu tvingade min syrra mig. Men i fredags var det student sak och det var jättetrevligt och efteråt sov jag hos min mormor :) På lördagen åkte jag och mormor och handlade. Köpte skor,smink,lösögonfransar och hårfärg. När vi var klara åkte vi hem till oss och färgade håret och hon ät mifddag hos oss. sen åkte jag på bio med emelie,danne och ludvig och vi såg the dictator. Den var aasskön verkligen skitskön hahah, alla borde se den men efter drog vi hem till danne och chilla. På söndagen städade jag och tog det lugnt för att jag skulle förbereda mig för match men sen blev den inställd men vi hade släkten över då min lillebror fyllde år och på kvällen tränade jag. Igår var det skola sen träning och idag var det skola och sen slade jag pch nu har jag tränat :) Men imorn är jag ledig och tror att jag bara ska ta det lugnt .) inga bilder tyvärr :)

Long Gone And Moved On

2012-06-04 | 21:03:29 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Måndag och dagen har varit otroligt skön. slutade skolan vid lunch eftersom det bara var dom som hade kompletteringar kvar i hemkunskap som behövde gå på den lektionen. Sov några timmar när jag kom hem och sedan dess har jag testat lite olika frisyrer inför balen, tror det blir en slarvig sidofläta eller vad man ska säga. Sedan har jag även gjort lite svenska läxa och duschat. Ska skölja ut mitt balsam nu och sedan fortsätta med läxan.
Sisters Point Norge Dress Black/Cream Bubbleroom.se
Min balklänning

I Will Follow You Into The Dark

2012-06-02 | 21:53:03 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Igår var jag på någon studengrej med familjen då våran kusins kusin tror jag att det är, tagit studeten. Kom hem väldigt sen och var jättetrött efter att ha varit i skolan så jag gick bara direkt och la mig. Idag har jag färgat håret, brukar ju bara färga utväxten men idag färgade jag hela. Inte så jättestor skilllnad, bara lite mörkare. Nu så håller jag på och hjälper till lite hemma eftersom min lillebror fyller 9 år imorgon och ska ha ett stort kalas. Men har inte riktigt tid att blogga just nu, förlåt för den dåliga uppdateringen, lovar att bättra mig!
last summer ;)

fredag

2012-06-01 | 17:52:57 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
Fredag idag och jag är påväg till studentsak, efter det ska jag sova hos min mormor och så ska hon färga mitt hår till balen:) älskar mitt liv just nu, förutom vädret:p , men det går jättebra i skolan nu och det känns verkligen som allt jag gjort lönar sig nu , har fått veta art jag minst kmr höja mig med 4 ämnen den här terminen så just nu ligger mina betygpoäng på 295 :))) känns superskönt och jag är så himla tacksam !:)