Glömsk

2013-09-30 | 21:43:44 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
Nu är det så att jag helt hade glömt bort att jag hade en blogg. Men sen förra gången har jag spelatlite fotboll, varit på tjejmidadg och tagit det lugnt, en ganska lugn helg helt enkelt. Idag var jag i skolan och sen pkte jag hem och tog en tupplur ovh lite senare tog jag en nästan 2 timmar lång pw med jossan. Nu håller jag på och lyssnar genom hela min spotifylista och kollar runt på lite tattoos, är så jävla sugen men  kommer aldrig få göra innan jag fyllt 18... Men börjar 13:15 så kanske till och med hinner med att lägga in en dagens outfit eller något imorn, om jag kommer ihåg att jag har en blogg förstås ... ;) 
facelook

mah na mah na

2013-09-27 | 18:54:00 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Gårdagens schema:
 
8:30-15:45 skola
16:45-20:00 körkortskurs
20:30-23:00 plugg, ansiktsmask, nagel fix och färgning utav ögonbryn+ögonfransar
 
 
Dagens schema:

9:20-15:30 skola
15:30-00:00 plugg plugg och ännu mera plugg
 

Som ni ser har mitt liv inte varit så jätteintressant den senaste tiden och kommer inte heller att vara det idag vilket innebär att jag inte har så mycket att blogga om. Jag har 4 läxor som jag måste göra under helgen varav en av dom är förberedelse inför prov. Sedan så släpper One Direction biljetter till sin nästa sverige konsert imorgon kl 9 vilket för mig innebär att gå upp klockan 6 ungefär och jag behöver då gå och lägga mig hyfsat tidigt ikväll. Dessa 2 faktorer har alltså lett till att jag bestämt mig för att stanna hemma och plugga på en fredag vilket egentligen är emot min princip, men ibland får man lov att göra undantag.
 

Plugg och Geordie Shore

2013-09-25 | 18:42:31 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Det här kommer bli ett kort, ganska ointressant inlägg så ni vet.
Den här dagen har varit plågsamt långsam och det känns som jag varit i skolan minst 12 timmar idag fast jag började 9 och slutade 10 i 4.... Efter skolan så åkte jag hem och la mig i sängen för att vila och kolla på senaste säsongen av Geordie Shore. Till middag blev det hämtmat vilket för mig innebar kebabrulle så jag är äckligt jäkla mätt nu vilket känns sådär. Nu ska jag i alla fall ta bort mitt smink (hade klassfoto så fick lov att sminka mig till skolan imorse), kolla på 2 avsnitt av Geordie Shore och till slut plugga massor av religion då jag har prov imorgon.
 
 
lol

Gameday

2013-09-25 | 17:30:35 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
hejsan allesammans, efter skolan drog jag hem och har bara pluggat och tryckt i mig en asgod kebabrulle. Ska plugga lite till och köpa lite från bikboks webshop då de har 30% på allt idag ! och sen ska jag dra på match. Kommer nog inte blogga mer idag för efter matchen kommer jag typ gå och lägga mig direkt :) 
moi idag

Orientering

2013-09-25 | 11:35:00 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
Hej,hej, glömde helt bort att blogga igår. Men orienteringen gick sjuuukt bra, fick A!!! seiröst jag hade liksom tänkt byta till e-banan men sen orkade jag inte och har varit jättenervös för det här och det gick verkligen jättebra. Jag tillhörde till och med dom i klassen som behövde extrahjälp för att han var rädd att vi inte skulle nå E. För A skulle man hitta 15 kontroller på 1 och en halvtimme och för C skulle man klara 15 på 2 och en halvtimme och jag kom in på 1 h och 22 min. Satsade inte ens på A när jag sprang iväg och insåg inte ens att jag kunde få det förens jag hade 3 kontroller kvar och det bara hade gått 1 h och 5 minuter. Blev i alla fall jättenöjd. Åkte hem och tog det lugnt och på kvällen drog jag på träning men kändes som att jag hade en sträckning på g i baksida lår så var tvungen att åka hem. Dränkte benet i tigerbalsam och idag känns det mycket bättre vilket är väldigt tur då jag har match ikväll. Bloggar mer sen när jag kommer hem. Juste faaan vad kallt det är idag, helt sjukt.
två instagrambilder från i fredags
 

Underbar morgon.

2013-09-24 | 09:18:00 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Vaknade i pojkvännens famn idag vilket måste vara bland de bästa jag vet och nu sitter jag hemma i soffan och dricker chailatte, äter jättegod frukost och kollar på X-Men. Jag har en väldigt bra start på dagen kan man säga. Dock så kommer min glädje inte att vara så länge till då det klockan 1 är dags för 2 och en halv timma orientering, ensam(!), i nacka reservatet där jag aldrig varit förut!
Önska mig lycka till, lär behöva det....
 
 

Inte kul

2013-09-23 | 11:10:50 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
Har inte hunnit blogga igen men tänkte slänga in ett inlägg nu. Kan börja med att gårdagskvällen sög för mig. Hade match borta i Täby och det spöregnade och det gick så jävla dåligt för mig, fick panik och höll typ på att bryta ihop för att jag blev så jävla frustrerad. Hade inte med några ombyteskläder heller så fick åka hem helt dyngsur. Hade gåshud hela bilturen hem som tog cirka 40 min. När jag kom hem slängde jag av mig alla kläder och rullade in mig i min morgonrock och la mig i min säng och låg där och var arg och frustrerad resten av kvällen. Idag började jag 8:30 med skolfoto och kände verkligen hur stel jag var och tror inte det kommer bli så bra... Men idag ska jag i alla fall gymma efter skolan och sen ska jag bara ta det lugnt hemma och typ plugga matte resten av kvällen, superkul.. 
En bild på mitt nyfärgade röda hår som jag fixade i torsdags

chilllinnngggg

2013-09-22 | 22:25:26 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
 
 
 

En gång ginger, alltid ginger.

2013-09-21 | 17:25:00 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Under de dagar som jag inte bloggat så har jag umgåtts med Jonte, pluggat och latat mig. Igår så hämtade min mormor mig efter skolan och så åkte vi och köpte massa hårfärger och nu så har jag nästan min riktiga hårfärg igen, vilket jag nog inte haft sedan jag gick i 5:an, dock så är den lite för mörk så jag ska slinga håret lite snart. Jag har även klippt mig så mitt hår känns superfräscht, jag var rädd att det skulle bli jätteslitet eftersom vi använde den starkaste blekningen men det gick väldigt bra, lite ojämnt men det fixas när vi sedan slingar.
 
Idag så åkte jag och mormor till sickla för att jag skulle köpa ett par träningsbyxor och en ansiktskräm. Sedan efter det fikade vi lite hemma hos min moster och sedan släppte mormor av mig hemma. Nu har jag ätit middag och sitter i min säng och funderar på vad jag och Malin ska hitta på ikväll, några förslag?
 
 
 

Stockholm

2013-09-18 | 21:29:00 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Dagens tankar:
Jag älskar stockholm
Jag vill ha sommar men samtidigt höst (scizofren varning?)
Är man ungdom och befinner sig på offentliga platser, ex buss, affär mm. blir man nästan alltid hatad per automatik
Varför finns det inte fler Brad Pitt:s?
Smoothie och Oskar Linnros är kärlek
Kan min pojkvän pallra sin lata röv hem till mig någon gång så att vi kan mysa och gosa?
Skola är bajs
 
Det här ett litet utdrag från vad min hjärna tänkt på idag och jag fetade tanken om att man som ungdom känns oönskad överallt förutom hemma då det är det jag tänkt mest på idag. Jag grundar detta faktum på tyvärr otaliga egna upplevelser, till exempel då jag och Emelie blev påhoppade av en äldre dam som kom fram till oss när vi åt lunch och skrek att vi utförde tyst mobbning mot henne och använde uttrycket "jävla ungdomar" x antal gånger fastän vi inte gjort något annat än att mumsa på lite yogurt och pratat om helgens händelser (personalen fick leda henne ut). Jag är medveten om att detta är ett extrem fall men seriöst, som ungdom är man lite extra utsatt för oprovocerade spydigheter när man rör sig offentligt.
 
Och nu över till något helt annat, en bild på dagens otroligt fabulösa facelook & outfit (de vill säga inte alls speciellt fabulös, ps varning för grotesk utväxt):
 
 

to blog or not to blog

2013-09-05 | 18:27:27 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Funderar på att börja blogga igen nu när skolan börjat och man börjar komma in i den gamla rutinen. Jag har mycket skrivande att ta igen, har vart med om både roliga och mindre roliga händelser under somarlovet då det varit bloggpaus. Min mobil blev snodd, min gammelfarmor avled, jag badade för första gången på 2 år, haft kul med mina kompisar och mysit massa med min underbara pojkvän som jag även firat 1årsdag med. De bilder som finns är dock dom på min instagram då alla mina gamla bilder självklart försvann när min mobil blev stulen, men här kommer då lite slumpmässigt valda bilder från sommaren: