.

2013-06-20 | 23:36:00 | Kategori: texter&känslor | 0 kommentarer

Treat yourself like you would a best friend. Treat yourself like you would a sister or brother. Treat yourself like you would your future son or daughter. You wouldn’t want them to feel like they’re not enough. You wouldn’t want them to crumble to their knees in tears at the sight of their own reflection. You wouldn’t want them to suffer in silence.

 

Treat yourself like you’re a person who deserves love and care because that’s what you are.

...

2013-06-19 | 20:43:28 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
Har inte bloggat på ett tag men är jättesjuk, haft halsfluss orsakat av virus ända sedan i söndags men har inte kunnat få någon medicin förens idag på grund av att att sjukvårdens datasystem legat nere så har inte kunnat få någon tid och i och med att det är halsfluss orsakat av virus så tar det längre tid att läka, halsfluss orsakat av bakterier som jag brukar ha blir bättre bara några timmar efter att man tagit första medicinen. Har som ni kanske förstår bara legat hemma ända sedan i söndags, har inte kunnat äta någonting utan har bara druckit vatten, honungsvatten, te och soppa. Har gått ner nästan 3 kilo sedan i söndags och mitt liv suger. Kan inte träna någonting och har jättesvårt att sova på grund av smärtan och om 2 dagar är det midsommar och jag hoppas verkligen att jag mår bättre då, har jättemysiga planer som jag gärna vill kunna göra. Kommer inte blogga förens jag är frisk men jag hoppas att alla har haft en mycket bättre inledning på sommarlovet än vad jag har haft...

I've never felt so old

2013-06-16 | 22:13:07 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
 

Tillbaka

2013-06-13 | 20:31:05 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
Hej allesammans , har inte bloggat på typ 10 dagar men har i princip inte varit inne på datorn under den tiden. Har i alla fall hunnit med lite fotboll, några fester, skolavslutning och mycket solande men nu ska jag komma tillbaka igen. Idag har jag bara chillat hannah sov här och vid 3 åkte jag till stan med emelie och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Får se vd som händer ikväll, ganska oklart just nu. Är sugen på att dra ut men tyvärr suger vädret så får se... 
här e lite bildar från min instagram från senaste veckan :) 

Tagga utgång!

2013-06-12 | 19:28:03 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
 
 
 

Klappar och Slag

2013-06-11 | 20:08:30 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Det här blir ett kort, litet inlägg då jag inte har mycket tid. Jag måste förbereda mig inför morgondagen och planera vad jag ska ha på mig eftersom det är skolavslutning men det jag egentligen ska göra är att dricka smoothie och kolla på "The Shawshank Redemption" (a.k.a Nyckeln till frihet). Uppdatering från min sida har varit dålig men jag har varit väldigt förkyld och därav känt mig allmänt hängig och sedan så har jag även haft lite strul med Jonte men allt är löst nu vilket känns jätteskönt. Ja det var väl det jag hade att säga, imorgon är det som sagt skolavslutning och senare på kvällen blir det att dra till flatenbadet och ha det trevligt.
 
 

Millionaires

2013-06-09 | 19:18:35 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Den här långhelgen, som inte slutar förrän på onsdag för min del, har varit både bra och dålig. Jag hade jättekul och trevligt under fredagen och början av lördagen som spenderades i Täby hemma hos Astrid. Vi badade i poolen, solade, tjockade oss framför film, badade jacuzzi och pratade en massa. På lördagkvällen så blev det dock inte som jag hoppats utan istället var jag på dåligt humör och kände mig utnyttjad som fasen. Även den här dagen har varit mindre bra och jag har bara legat i sängen och haft film-maraton med mig själv. Jag har dragit på mig en rejäl förkylning så jag känner mig väldigt hängig och ja, mitt liv är inte på topp just nu om man säger så.
 
Jag har inte speciellt mycket mer att skriva om då mitt liv är jäkligt ointressant at the moment men här kommer lite bilder från min instagram i alla fall:
 

.

2013-06-07 | 10:56:21 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
"Jag måste bara skriva av mig lite om en sak som jag blir otroligt trött och ledsen på och det är hur beroende folk är av andras åsikter, speciellt tjejer söker bekräftelse hos andra. Folk borde sluta bry sig så mycket om vad andra tycker för det enda som räknas är hur man själv ser på sig. Folk kan tycka vad fan dom vill om en och det borde inte spela någon roll. Varför låter vi andras åsikter väga tyngre än våra egna?

Helt ärligt talat så bryr jag mig inte alls om vad folk tycker om mig, jag ser ut och gör som jag vill och om någon har något problem med det så gör inte det mig något. Men jag blir ledsen när jag ser hur mycket andra bryr sig om vad folk tycker om dom för det borde verkligen inte spela någon roll, så länge man mår bra själv så borde inget annat räknas.

Man ska göra saker som man blir glad av och inte låta sig begränsas av vad andra tycker. Folk borde våga mer och verkligen sluta döma varandra. Om någon har en viss hårfärg eller klädstil, låt dom ha det. Bara för att man själv inte gillar den stilen så betyder det inte att det är fel att se ut så, det finns inget rätt och fel. Istället för att försöka passa in i mängden så borde vi hylla det faktum att vi alla är unika.
Hur kul skulle det egentligen vara om alla var likadana? Nej precis, så sluta döm varandra och låt folk vara sig själva!

Jag blir otroligt ledsen om jag är ute på stan till exempel och det går någon förbi som kanske har en lite 'udda' stil och så hör man sin kompis eller någon annan slänga ut en kommentar om det.. Det är så otroligt onödigt med alla dom där små kommentarerna som folk bara slänger omkring sig. Jag kan bara inte förstå varför folk beter sig så, varför man dömer andra när man inte vill bli dömd själv? Varför behandlar vi andra som vi själva absolut inte vill bli behandlade?

Men det jag vill komma fram till är att folk borde våga mer och inte tänka så mycket på vad alla andra tycker. Ingen är perfekt och ingen har rätt att döma någon annan."

Från balkongen

2013-06-07 | 10:52:48 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Det blev ingen uppdatering från varken min eller Johannas sida igår vilket jag ber om ursäkt för. Jag själv hade fullt upp från morgon till kväll. Jag vaknade upp hos Jonte och vi åt lite frukost för att sedan åka hem till mig och där hämtade jag en bikini och så åkte vi till stenbadet där Malin och Alice var. Vi spenderade flera timmar där med att sola och bada och det var otroligt mysigt. Sommarkänsla på hög nivå! Vid 4 tiden åkte jag hem och var helt otroligt trött. Av någon anledning så kände jag mig verkligen helt tömd på energi, jag antar att det var för att jag hade varit ute i värmen hela dagen. I alla fall då tog jag en dusch och sov sedan lite. Efter jag ätit mat och fixat iordning mig så hämtade Malin upp mig och så åkte vi till barnsjön.
 
Vid barnsjön så mötte vi upp några kompisar och satt där och grillade marshmallows och hade det trevligt. Jag kom hem därifrån runt halv 12 och gick då direkt och la mig i sängen för att sova. Nu så har jag precis ätit frukost och ska snart bege mig ut i solen för att jobba på min bränna.
 

Naiv

2013-06-05 | 17:50:28 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag är det ungefär "första dagen på sommarlovet" för mig, anledningen till att jag säger ungefär är för att jag är ledig nu i en vecka och för att sedan ha skolavslutning nästa onsdag, vilket är otroligt onödigt egentligen. Den här dagen har även den varit väldigt onödig hitills, i skolan så slutade vi första lektionen efter 40 minuter då vi inte hade något att göra, sedan hade jag lunch i 2 timmar och efter det var det italienska och då åt vi bara lite glass och sedan fick vi gå. På engelskan så hade vi ett jeopardy och när det var klart så fick vi gå och på geografin var det håltimme. Kändes som att man egentligen kunde ha stannat hemma idag...
 
Just nu så sitter jag bara i min säng och väntar på att tiden ska gå för jag ska träffa Jonte vid halv 8. Men ja det är väl allt jag har att säga just nu men här kommer dagens facelook och outfit.
 

Counting Stars

2013-06-03 | 22:44:00 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
Idag är det då måndag och dagen har varit lite finurlig, jag har vait sjukt frustrerad och haft en sån där standard bajsmåndag men sedan så fick jag världens bästa nyhet vilket är att jag har kirrat ett C i slutbeyg i matte! Jag har bara fått E på alla prov men så på nationella provet så fick jag ett väldigt starkt C vilket höjde mitt betyg. Jag är så sjukt förvånad, förväntade mig verkligen inte ett starkt C då jag själv kände att jag presterade skitdåligt på de olika nationella delarna och bölade i typ 3 timmar, men men det blir inte alltid som tror vilket i det här fallet var väldigt bra.
 
Men jag har då idag varit i skolan och haft en helt okej dag och sedan åkte jag hem till Jonte och umgicks med honom. Jag kom hem därifrån för ungefär 40 minuter sedan och belönade mig med en bit kladdkaka efter mitt C och nu har jag precis fixat iordning mig och ska snart sova. Men jag lovar att min uppdatering kommer bli bättre och sedan så ska jag även börja ta fler bilder med kameran.
 

Ledig

2013-06-03 | 22:01:12 | Kategori: Johanna | 0 kommentarer
Hejhej, har haft fullt upp hela helgen och därför jag inte bloggat. Igår hade vi släkten här då min lillebror fyllde år idag och så hade jag match. Idag var jag ledig :D Superskönt ! Började med att jag gick upp 8:30 och tog en timmes pw med emelie i det superfina vädret. Sedan drog jag ut och sola och emelie kom över efter ett tag och solade cirka 2 timamr. Sedan tog vi en prommis till alle köpte en piggelin och gick tillbaka hem till mig och kollade tv någon timma. Sedan pluggade jag lite, åt lite middag och sedan körde jag drygt 50 minuter på rullbandet här hemma med en halvtimmes löpning och 20 minuter prommis. Nu har jag tagit en dusch och kollar på biggest loser, ska plugga lite till och sen gå och lägga mig :)
Facelook häromdagen :)

.

2013-06-01 | 19:05:41 | Kategori: texter&känslor | 0 kommentarer

Misfit

2013-06-01 | 18:57:00 | Kategori: Madde | 0 kommentarer
En väldigt lugn men även lite tråkig lördag har jag haft hitills. Om jag ska vara ärlig så har jag spenderat hela dagen i min säng, förutom då jag åt frukost och middag såklart. Jag har bara kollat på lite olika serier, läst bloggar och annat ointressant.
 
Igår så åkte jag som sagt till Alby med Malin och umgicks med lite andra människor. Det var inte så värst kul om jag ska vara ärlig men men, det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag kom hem vid 2 och gick då och la mig direkt.
 
Nu så ska jag börja fixa iordning mig inför kvällen då jag och Malin ska åka och träffa några kompisar. Jag lär inte komma hem allt för sent idag då jag måste upp rätt tidigt imorgon för att min lillebror som fyller 10 på mpndag ska ha släktkalas. Jag måste hinna duscha, städa mitt rum, fixa iordning ute och lite annat innan gästerna kommer.
 
Bildbrist